خواص تخم مرغ
پزشک شما

خواص تخم مرغ

21 اسفند 1390

مصرف تخم مرغ را فراموش نکنید. تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین، ویتامین ها و املاح ضروری است و از نظر کیفیت بعد از شیر مادر، تخم مرغ در رتبه دوم قرار می گیرد.
یکعدد تخم مرغ متوسط ۷۶کیلوکالری انرژی دارد، همچنین منبع بسیارغنی پروتئین می باشد. ارزش بیولوژیکی پروتئین تخممرغ بسیار بالاست و نسبت به سایر منابع پروتئینی مثل لبنیات، گوشت ها و حبوبات غنیتر است..
تخم مرغ، بیشتر ویتامین های موردنیاز بدن به جز ویتامینC را دارد. تخم مرغمنبع خوبی از ویتامین های گروهB و ویتامینA می باشد. همچنین ویتامینD و ویتامینE را به مقدار کافی و لازم تأمین می کند.
تخم مرغ حاوی تمامی املاحبرای تأمین سلامتی فرد است. به خصوص اینکه منبع بسیار خوب ید و فسفر می باشد که یدبرای ساخت هورمون تیروئیدی و فسفر برای رشد بهتر و سلامتی استخوان های بدن لازم میباشند.
املاح مهم دیگری که در تخم مرغ وجود دارند شامل: روی، سلنیم، آهن و کلسیممی باشند.با توجه به مطالب ذکر شده، حتما تخم مرغ را در سبدغذایی خود قرار دهید. حتیدر افرادی که کلسترول خونشان بالاست نبایستی مصرف تخم مرغ را قطع کرد و این افرادمی توانند ۳-۲عدد در هفته دریافت کنند

تعداد بازدید: 1753

نظرات کاربران

ارسال نظر

Captcha