| 
			 سن (ماه) 
			 | 
			
			 انرژی 
			(کالری) 
			 | 
			
			 پروتئین 
			(گرم) 
			 | 
			
			 ویتامین A 
			(میکروگرم) 
			 | 
			
			 ویتامین C 
			(میکروگرم) 
			 | 
			
			 ویتامین D 
			(میکروگرم) 
			 | 
			
			 ویتامین K 
			(میکروگرم) 
			 | 
			
			 کلسیم 
			(میلی گرم) 
			 | 
			
			 آهن 
			(میلی گرم) 
			 | 
			
			 روی 
			(میلی گرم) 
			 | 
		
		
			| 
			 0-3 
			 | 
			
			 530 
			 | 
			
			 12.5 
			 | 
			
			 350 
			 | 
			
			 25 
			 | 
			
			 8.5 
			 | 
			
			 10 
			 | 
			
			 525 
			 | 
			
			 2 
			 | 
			
			 4 
			 | 
		
		
			| 
			 4-6 
			 | 
			
			 670 
			 | 
			
			 12.7 
			 | 
			
			 350 
			 | 
			
			 25 
			 | 
			
			 8.5 
			 | 
			
			 10 
			 | 
			
			 525 
			 | 
			
			 4 
			 | 
			
			 4 
			 | 
		
		
			| 
			 7-9 
			 | 
			
			 790 
			 | 
			
			 13.7 
			 | 
			
			 350 
			 | 
			
			 25 
			 | 
			
			 7 
			 | 
			
			 10 
			 | 
			
			 525 
			 | 
			
			 8 
			 | 
			
			 5 
			 | 
		
		
			| 
			 10-12 
			 | 
			
			 890 
			 | 
			
			 14.9 
			 | 
			
			 350 
			 | 
			
			 25 
			 | 
			
			 7 
			 | 
			
			 10 
			 | 
			
			 525 
			 | 
			
			 9 
			 | 
			
			 6 
			 | 
		
	
 
*سدیم - طبق مطالعات اخیر، میانگین دریافت نمک برای کودکان تا 6 ماهگی کمتر از 1 گرم در روز (کمتر از 0/4 گرم سدیم) و برای کودکان 12-7 ماه 1 گرم نمک (0/4 گرم سدیم) در روز میباشد.
لازم نیست پدر و مادر دقیقا میزان مواد غذایی را که به کودک خود را میدهند اندازه گیری کنند. بلکه همین اندازه که از تمام رنجهای غذایی مناسب به کودک خود داده و کودک رشد مناسبی دارد کافی میباشد. میزان کربوهیدرات و چربی مورد نیاز کودک داده نشده ولی به طور کلی چربی مورد نیاز کودک از بالغین بیشتر است.
اغلب اولین غذای کودک برنج است که با شیر مادر و یا شیر خشک و یا گاها آب جوش به صورت کرم مانند در آورده شده و به صورت نیمه گرم به کودک داده میشود. پوره سبزیجات میتواند بعد از یک تا دو هفته شروع شود. پوره میوه مثل سیب و گلابی و موز در مرحله بعدی میتواند به رژیم غذایی نوزاد اضافه گردد. پوره ها باید کاملا نرم و هر بار به میزان کم و با نوک قاشق پلاستیکی نرم داده شود. بعد از مدتی که کودک برای چند هفته غذای جامد را استفاده کرد میتوان از رژیم غذایی متنوع تر استفاده کرد. از 6-9 ماهگی میتوان از تخم مرغ، لبنیات، مرغ و طیف وسیع تری از سبزیجات استفاده کرده و پوره میتواند اندکی غلیظ تر باشد.
بین 9 تا 12 ماهگی کودک از غذاهای طعم دارتر و غذاهایی که خود میتواند در دست گرفته و بخورد بیشتر لذت میبرد، مثل هویج پخته و موز. از یک سالگی کودک میتواند از سفره غذایی خانواده استفاده کند.